Oferte cazare Mandling, Salzburg Land Austria iarna 2021
(1 oferte, 50EUR - 500EUR)
Gasthof Taferne, Mandling

Gasthof Taferne

Mandling, Salzburg Land, Austria

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Oferte Mandling

Mandling, Salzburg Land, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Mandling sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Mandling pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Mandling sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Mandling oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Mandling garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Mandling va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Mandling, Salzburg Land, Austria iarna 2021 - 2022 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Mandling

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Mandling?

Gasthof Taferne sunt cele mai populare hoteluri din Mandling

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Mandling?

Gasthof Taferne sunt cele mai apreciate hoteluri din Mandling cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Mandling.