Oferte cazare Kronstorf, Austria Superioara Austria iarna 2023
(4 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Golfpark Metzenhof, Kronstorf

Hotel Golfpark Metzenhof

Kronstorf, Austria Superioara, Austria

  • Fara transport
  Hotel Wirtshaus Thalinger Hof, Kronstorf

  Hotel Wirtshaus Thalinger Hof

  Kronstorf, Austria Superioara, Austria

   • Fara transport
   Thalinger Hof, Kronstorf

   Thalinger Hof

   Kronstorf, Austria Superioara, Austria

    • Fara transport
    Gasthof Rahofer, Kronstorf

    Gasthof Rahofer

    Kronstorf, Austria Superioara, Austria

     • Fara transport

     Oferte Kronstorf

     Kronstorf, Austria Superioara, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

     Partiile de ski din Kronstorf sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Kronstorf pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Kronstorf sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

     Conditiile de zapada sunt excelente in Kronstorf oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

     Echipamentul de instalatii pe cablu din Kronstorf garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Kronstorf va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

     Oferte cazare Kronstorf, Austria Superioara, Austria iarna 2023 - Alege din 4 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

     Intrebari frecvente despre Kronstorf

     Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kronstorf?

     Gasthof Rahofer, Thalinger Hof, HOTEL WIRTSHAUS THALINGER HOF, Hotel Golfpark Metzenhof sunt cele mai populare hoteluri din Kronstorf

     Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Kronstorf?

     Hotel Golfpark Metzenhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Kronstorf ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Kronstorf.