Oferte cazare Krakauebene, Stiria Austria iarna 2020
(1 oferte, 390.6EUR - 390.6EUR)
Hotel Stigenwirth, Krakauebene

Hotel Stigenwirth

Krakauebene, Stiria, Austria

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport

Despre KrakauebenePrezentare si poze Krakauebene

Krakauebene

Informaţii generale
Minciuni Krakauebene m 1300 deasupra mării nivel şi 600 de locuitori. "Valea sănătoase" pe partea de Sud a Schladminger Tauern oferă o mulţime de posibilităţi pentru relaxare, în vara, precum şi ca în timpul iernii.

Oferte Krakauebene

Krakauebene, Stiria, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Krakauebene sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Krakauebene pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Krakauebene sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Krakauebene oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Krakauebene garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Krakauebene va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Krakauebene, Stiria, Austria iarna 2020 - 2021 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro