Oferte cazare Kappl, Tirol Austria iarna 2023
(65 oferte, 293.7EUR - 979.7EUR)

Afiseaza harta

Despre KapplPrezentare si poze Kappl

Kappl

Statiunea de ski Kappl este una dintre cele mai frumoase statiuni de ski din regiunea Silvretta. Statiunea Kappl este asezata pe partea insorita a vaii Paznaun la 1258 de metri.

Oferte Kappl

Kappl, Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Kappl sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Kappl pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Kappl sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Kappl oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Kappl garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Kappl va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Kappl, Tirol, Austria iarna 2023 - Alege din 65 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro