Oferte cazare Hochpillberg, Tirol Austria iarna 2021
(7 oferte, 105EUR - 600.6EUR)
Hotel Frieden, Hochpillberg

Hotel Frieden

Hochpillberg, Tirol, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Das Alpine Panorama Hotel, Hochpillberg

Das Alpine Panorama Hotel

Hochpillberg, Tirol, Austria

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Hotel Plankenhof, Hochpillberg

Hotel Plankenhof

Hochpillberg, Tirol, Austria

  • Fara transport

  Oferte Hochpillberg

  Hochpillberg, Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Hochpillberg sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Hochpillberg pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Hochpillberg sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Hochpillberg oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Hochpillberg garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Hochpillberg va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Hochpillberg, Tirol, Austria iarna 2021 - Alege din 6 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Hochpillberg

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Hochpillberg?

  Hotel Frieden, Hotel Plankenhof, Apartment Jagerhof.3, Apartment Jagerhof.2, Apartment Jagerhof.1 sunt cele mai populare hoteluri din Hochpillberg

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Hochpillberg?

  Hotel Frieden sunt cele mai apreciate hoteluri din Hochpillberg ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Hochpillberg.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Hochpillberg?

  Hotel Frieden sunt cele mai apreciate hoteluri din Hochpillberg ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Hochpillberg.

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Hochpillberg?

  Hotel Frieden sunt hoteluri din Hochpillberg ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Hochpillberg.