Oferte cazare Hinterthal, Zell Am See Salzburg Austria iarna 2022
(1 oferte, 111.3EUR - 111.3EUR)
Berg Und Spa Hotel Urslau, Hinterthal

Berg Und Spa Hotel Urslau

Hinterthal, Zell am See Salzburg, Austria

  • Fara transport

  Oferte Hinterthal

  Hinterthal, Zell Am See Salzburg, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Hinterthal sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Hinterthal pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Hinterthal sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Hinterthal oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Hinterthal garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Hinterthal va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Hinterthal, Zell Am See Salzburg, Austria iarna 2022 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Hinterthal

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Hinterthal?

  Berg und Spa Hotel Urslau sunt cele mai populare hoteluri din Hinterthal