Oferte Cazare Großglockner Austria iarna 2020
(6 oferte, 73EUR - 73EUR)
Tauernstern, Winklern

Tauernstern

Winklern, Großglockner, Austria

  • Fara transport
  Hotel Tauernstern, Winklern

  Hotel Tauernstern

  Winklern, Großglockner, Austria

   • Fara transport
   Haus Rupitsch, Winklern

   Haus Rupitsch

   Winklern, Großglockner, Austria

    • Fara transport
    Josef Franz Rosenkranz, Winklern

    Josef Franz Rosenkranz

    Winklern, Großglockner, Austria

     • Fara transport
     Apartment Ponholzer, Winklern

     Apartment Ponholzer

     Winklern, Großglockner, Austria

      • Fara transport

      Despre Großglockner

      Großglockner

      Idilica staţiune de iarnă Winklern este situată la 966 m altitudine, între masivul Grossglockner, grupa Kreuzeck şi Dolomiţii Lienz. Climatul ideal la poalele muntelui Iselberg şi varietatea peisajului fac din Winklern o destinaţie foarte îndrăgită. Datorită situării centrale puteţi profita de pârtii de schi fond şi alpin, derdeluşe şi rute de schi excelente atât în Heiligenblut, cât şi în Tirolul de Est. Dar şi chiar în Winklern găsiţi un derdeluş unic, o pistă de ice stock, un patinoar şi şi trasee marcate de drumeţii. Imaginea staţiunii este marcată de turnul de vamă romanic-târziu, aparţinând unui foste reşedinţe nobiliare. Dar şi biserica parohială în stil gotic-târziu merită neapărta o vizită. Petreceţi o vacanţă de iarnă minunată în Winklern, îmbinând experienţa culturală cu multă distracţie şi relaxare.

      Oferte Großglockner

      Großglockner, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

      Partiile de ski din regiunea Großglockner sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Austria si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Großglockner pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Großglockner sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

      Conditiile de zapada sunt excelente in Großglockner oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

      Echipamentul de instalatii pe cablu din Großglockner garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Großglockner va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

      Oferte cazare Großglockner Austria iarna 2020 - 2021 - Alege din 6 oferte disponibile si rezerva acum online prin DirectBooking.ro. Cele mai Bune Preturi!