Oferte cazare Geboltskirchen, Austria Superioara Austria iarna 2021
(6 oferte, 75.3EUR - 75.3EUR)
Landgasthof Ledererwirt, Geboltskirchen

Landgasthof Ledererwirt

Geboltskirchen, Austria Superioara, Austria

  • Fara transport
  Haus Heftberger, Geboltskirchen

  Haus Heftberger

  Geboltskirchen, Austria Superioara, Austria

   • Fara transport
   Herbert Pichler, Geboltskirchen

   Herbert Pichler

   Geboltskirchen, Austria Superioara, Austria

    • Fara transport
    Oeckl, Geboltskirchen

    Oeckl

    Geboltskirchen, Austria Superioara, Austria

     • Fara transport
     Reiterhof Pichler, Geboltskirchen

     Reiterhof Pichler

     Geboltskirchen, Austria Superioara, Austria

      • Fara transport
      Gasthof Reiterhof Pichler, Geboltskirchen

      Gasthof Reiterhof Pichler

      Geboltskirchen, Austria Superioara, Austria

       • Fara transport

       Oferte Geboltskirchen

       Geboltskirchen, Austria Superioara, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

       Partiile de ski din Geboltskirchen sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Geboltskirchen pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Geboltskirchen sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

       Conditiile de zapada sunt excelente in Geboltskirchen oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

       Echipamentul de instalatii pe cablu din Geboltskirchen garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Geboltskirchen va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

       Oferte cazare Geboltskirchen, Austria Superioara, Austria iarna 2021 - 2022 - Alege din 6 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

       Intrebari frecvente despre Geboltskirchen

       Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Geboltskirchen?

       Gasthof Reiterhof Pichler, OECKL, HERBERT PICHLER, HAUS HEFTBERGER, Reiterhof Pichler sunt cele mai populare hoteluri din Geboltskirchen

       Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Geboltskirchen?

       Landgasthof Ledererwirt sunt cele mai apreciate hoteluri din Geboltskirchen ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Geboltskirchen.

       Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Geboltskirchen?

       Landgasthof Ledererwirt sunt hoteluri din Geboltskirchen ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Geboltskirchen.