Oferte cazare Galtur, Tirol Austria iarna 2023
(41 oferte, 269.5EUR - 1000EUR)
Alpenromantik Hotel Wirlerhof, Galtur

Alpenromantik Hotel Wirlerhof

Galtur, Tirol, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Fluchthorn, Galtur

Fluchthorn

Galtur, Tirol, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Hotel Almhof, Galtur

Hotel Almhof

Galtur, Tirol, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Alpenresort Fluchthorn, Galtur

Alpenresort Fluchthorn

Galtur, Tirol, Austria

 • Hotel pentru familii cu copii  
 • Fara transport
Zontaja, Galtur

Zontaja

Galtur, Tirol, Austria

  • Fara transport

  Despre GalturPrezentare si poze Galtur

  Galtur

  Informaţii generale
  1584 m deasupra nivelului mării 701 locuitori locaţie: în munți, lângă o zonă de schi

  Oferte Galtur

  Galtur, Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Galtur sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Galtur pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Galtur sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Galtur oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Galtur garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Galtur va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Galtur, Tirol, Austria iarna 2023 - Alege din 40 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Galtur

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Galtur?

  Alpenromantik Hotel Wirlerhof, Hotel Almhof, Fluchthorn, Alpenresort Fluchthorn, Apart Garni Lais sunt cele mai populare hoteluri din Galtur

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Galtur?

  Alpenromantik Hotel Wirlerhof, Fluchthorn, Hotel Almhof, Alpenresort Fluchthorn, Hotel Casada sunt cele mai apreciate hoteluri din Galtur ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Galtur.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Galtur?

  Alpenromantik Hotel Wirlerhof, Fluchthorn, Hotel Almhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Galtur ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Galtur.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Galtur?

  Alpenresort Fluchthorn, BERGHOTEL RASIS, DER SILBERTALER, Clubdorf Alpenrose sunt cele mai apreciate hoteluri din Galtur ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Galtur.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Galtur?

  Alpenresort Fluchthorn sunt hoteluri din Galtur ce au acces gratuit la internet

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Galtur?

  Fluchthorn, Alpenresort Fluchthorn sunt hoteluri din Galtur ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Galtur.