Oferte cazare Franking, Austria Superioara Austria iarna 2022
(4 oferte, 50EUR - 500EUR)
Landhotel Moorhof, Franking

Landhotel Moorhof

Franking, Austria Superioara, Austria

  • Fara transport
  Pimperlhof, Franking

  Pimperlhof

  Franking, Austria Superioara, Austria

   • Fara transport
   Seewirt, Franking

   Seewirt

   Franking, Austria Superioara, Austria

    • Fara transport
    Kirchenwirt Mayr, Franking

    Kirchenwirt Mayr

    Franking, Austria Superioara, Austria

     • Fara transport

     Oferte Franking

     Franking, Austria Superioara, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

     Partiile de ski din Franking sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Franking pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Franking sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

     Conditiile de zapada sunt excelente in Franking oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

     Echipamentul de instalatii pe cablu din Franking garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Franking va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

     Oferte cazare Franking, Austria Superioara, Austria iarna 2022 - 2023 - Alege din 4 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

     Intrebari frecvente despre Franking

     Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Franking?

     Kirchenwirt Mayr, SEEWIRT, PIMPERLHOF, Landhotel Moorhof sunt cele mai populare hoteluri din Franking

     Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Franking?

     Landhotel Moorhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Franking ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Franking.