Oferte cazare Feistritz Im Rosental, Carintia Austria iarna 2020
(4 oferte, 88.5EUR - 88.5EUR)
Wahaha Paradise Sport Family Resort, Feistritz Im Rosental

Wahaha Paradise Sport Family Resort

Feistritz Im Rosental, Carintia, Austria

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Wahaha Paradise, Feistritz Im Rosental

Wahaha Paradise

Feistritz Im Rosental, Carintia, Austria

  • Fara transport
  Gasthaus Stefaner, Feistritz Im Rosental

  Gasthaus Stefaner

  Feistritz Im Rosental, Carintia, Austria

   • Fara transport
   Wahaha Paradise, Feistritz Im Rosental

   Wahaha Paradise

   Feistritz Im Rosental, Carintia, Austria

    • Fara transport

    Oferte Feistritz Im Rosental

    Feistritz Im Rosental, Carintia, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Feistritz Im Rosental sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Feistritz Im Rosental pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Feistritz Im Rosental sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Feistritz Im Rosental oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Feistritz Im Rosental garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Feistritz Im Rosental va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Feistritz Im Rosental, Carintia, Austria iarna 2020 - 2021 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro