Oferte cazare Emmersdorf, Carintia Austria iarna 2023
(11 oferte, 71.1EUR - 71.1EUR)
Donauhof, Emmersdorf

Donauhof

Emmersdorf, Carintia, Austria

  • Fara transport
  Landhotel Wachau, Emmersdorf

  Landhotel Wachau

  Emmersdorf, Carintia, Austria

   • Fara transport
   Hotel Donauhof, Emmersdorf

   Hotel Donauhof

   Emmersdorf, Carintia, Austria

    • Fara transport
    Gastehaus Egger, Emmersdorf

    Gastehaus Egger

    Emmersdorf, Carintia, Austria

     • Fara transport
     Lichtlmuhle, Emmersdorf

     Lichtlmuhle

     Emmersdorf, Carintia, Austria

      • Fara transport

      Oferte Emmersdorf

      Emmersdorf, Carintia, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

      Partiile de ski din Emmersdorf sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Emmersdorf pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Emmersdorf sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

      Conditiile de zapada sunt excelente in Emmersdorf oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

      Echipamentul de instalatii pe cablu din Emmersdorf garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Emmersdorf va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

      Oferte cazare Emmersdorf, Carintia, Austria iarna 2023 - Alege din 11 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

      Intrebari frecvente despre Emmersdorf

      Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Emmersdorf?

      Best Western Landhotel Wachau, HOTEL - RESTAURANT ZUM SCHWARZEN BREN, GASTHAUS LANGTHALER, LANDHOTEL WACHAU, Restaurant Donauhof sunt cele mai populare hoteluri din Emmersdorf

      Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Emmersdorf?

      Best Western Landhotel Wachau, Zum Schwarzen Baren, Restaurant Donauhof, Donauhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Emmersdorf ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Emmersdorf.

      Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Emmersdorf?

      Zum Schwarzen Baren, LANDHOTEL WACHAU sunt cele mai apreciate hoteluri din Emmersdorf ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Emmersdorf.