Oferte cazare Ehrwald, Tirol Austria iarna 2021
(117 oferte, 105EUR - 1000EUR)
Almrausch, Ehrwald

Almrausch

Ehrwald, Tirol, Austria

  • Fara transport
  Beim Rudl, Ehrwald

  Beim Rudl

  Ehrwald, Tirol, Austria

   • Fara transport
   Antonia, Ehrwald

   Antonia

   Ehrwald, Tirol, Austria

    • Fara transport
    Edith, Ehrwald

    Edith

    Ehrwald, Tirol, Austria

     • Fara transport
     Martina, Ehrwald

     Martina

     Ehrwald, Tirol, Austria

      • Fara transport
      Haus Linn, Ehrwald

      Haus Linn

      Ehrwald, Tirol, Austria

       • Fara transport

       Despre EhrwaldPrezentare si poze Ehrwald

       Ehrwald

       Localitatea tipic tiroleză Ehrwald este situată la cca. 994 m altitudine într-o vale plină de soare, înconjurată de masivul Zugspitze, lanţul Mieming şi Wettersteingebirge. În Ehrwald vă aşteaptă pârtii cu toate gradele de dificultate, aici vor fi complet satisfăcuţi şi cei cu multă experienţă şi începătorii! Pentru copii există la Ehrwalder Alm multe posibilităţi de a învăţa schiatul în atmosferă relaxată şi cu multă distracţie. Pe lângă plăcerea de a aluneca pe plăci coborârea de vale de la Ehrwalder Alm pune la dispoziţie derdeluş în nocturnă cu sănii, bob sau chiar Snow-Fox.

       Oferte Ehrwald

       Ehrwald, Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

       Partiile de ski din Ehrwald sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Ehrwald pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Ehrwald sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

       Conditiile de zapada sunt excelente in Ehrwald oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

       Echipamentul de instalatii pe cablu din Ehrwald garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Ehrwald va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

       Oferte cazare Ehrwald, Tirol, Austria iarna 2021 - Alege din 106 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

       Recomandari turistice pentru Ehrwald

       În Ehrwald Après-Ski-ul este mai degrabă liniştit şi relaxant în atmosferă confortabilă. O adresă foarte îndrăgită este aici "Schirmbar"-ul, situat chiar în centrul Ehrwald. Dar şi direct la staţia de vale, de exemplu la Ganghoferhütte - unde găsiţi din când în când şi muzică live - puteţi încheia în mod plăcut o zi reuşită la schi. Ehrwald vă pune la dispoziţie multe alte oferte de care puteţi profita după schi, de exemplu câteva ore de desfătare la piscina Tiroler Zugspitz Arena, la săniuş sau o plimbare lungă cu rachetele de zăpadă - alegerea este a dumneavoastră!