Oferte cazare Ebbs, Tirol Austria iarna 2020
(4 oferte, 386.4EUR - 445.2EUR)

Despre EbbsPrezentare si poze Ebbs

Ebbs

Satul pitoresc tirolez Ebbs se află la o altitudine de 475 m mai jos de masivul Zahmen Kaisers. Localitatea este la doar 8 kilometri de Kufstein, care este astfel o foarte bună destinaţie pentru o excursie. În Ebbs găsiţi numeroase magazine şi restaurante, parcul de distracţii şi agrement "Hallo Du" ("Salut") şi faimoasa crescătorie de cai Haflinger Haflingergestüt Fohlenhof. Apropierea de uriaşul SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental promite condiţii ideale atât pentru disciplinele de coborâre, cât şi pentru schi fond.

Oferte Ebbs

Ebbs, Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Ebbs sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Ebbs pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Ebbs sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Ebbs oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Ebbs garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Ebbs va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Ebbs, Tirol, Austria iarna 2020 - 2021 - Alege din 4 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Recomandari turistice pentru Ebbs

În sat pitoresc Ebbs puteţi încheia seara la diverse restaurante. Merită făcută şi o vizită la distileria "Zum Messerschmied" - aici veţi fi introdus într-o fermă restaurată cu tradiţie de secole. Toţi cei care doresc să practice sport şi seara pot profita de pârtia cu 3 km şi nocturnă de la Hocheck - şi săniuş în nocturnă este posibil aici. Există, de asemenea, la staţia de vale Oberaudorf/Hocheck un bar mic de après-ski: La parcul de distracţii "Hallo Du" vă aşteaptă şi diverse saune şi o pistă de bowling.