Craciun Tirolul De Est Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Craciun× (1 oferte, 105EUR - 105EUR)

Afiseaza harta
Alpenhotel Weitlanbrunn, Sillian

Alpenhotel Weitlanbrunn

   Scor 9.9 din 1 comentarii

Sillian, Tirolul De Est, Austria

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Despre Tirolul De Est

Tirolul De Est

Tirolul de Est, aflat intre landurile austriece Salzburg și Karnten este raiul iubitorilor sporturilor de iarna. Cu opt domenii de schi si peste 300 km de partii cu instalatii de cablu si nocturna moderne care se adreseaza tuturor categoriilor de schiori fie incepatori sau avansati, Tirolul de Est este ideal vacantelor la schi sau sejururilor de Craciun si Revelion impreuna cu familia sau prietenii. Hotelurile, pensiunile si casele de oaspeti din statiuni renumite precum Matrei, Pragraten sau Sillian din imprejurimile Lienzului ce ofera servicii de calitate la preturi mici, peisajele pitoresti, facilitatile de distractie si petrecere a timpului liber atrag anual mii de turisti, majoritatea venind aici pentru partiile de sanius, snowboard, schi si schi fond excelent intretinute, interconectate de o infrastructura turistica foarte bine pusa la punct.

Intrebari frecvente despre Tirolul De Est

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Tirolul De Est?

Alpenhotel Weitlanbrunn sunt cele mai populare hoteluri din Tirolul De Est

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Tirolul De Est?

Alpenhotel Weitlanbrunn sunt cele mai apreciate hoteluri din Tirolul De Est ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Tirolul De Est.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Tirolul De Est?

Alpenhotel Weitlanbrunn sunt cele mai apreciate hoteluri din Tirolul De Est ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Tirolul De Est.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Tirolul De Est?

Alpenhotel Weitlanbrunn sunt cele mai apreciate hoteluri din Tirolul De Est ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Tirolul De Est.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Tirolul De Est?

Alpenhotel Weitlanbrunn sunt cele mai apreciate hoteluri din Tirolul De Est cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Tirolul De Est.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Tirolul De Est?

Alpenhotel Weitlanbrunn sunt hoteluri din Tirolul De Est ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Tirolul De Est.