Craciun St Anton Am Arlberg, Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Craciun× (3 oferte, 137.6EUR - 358.4EUR)

Afiseaza harta
Hotel Arlberg, St Anton am Arlberg

Hotel Arlberg

St Anton am Arlberg, Tirol, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
Hotel Tirolerhof, St Anton am Arlberg

Hotel Tirolerhof

   Scor 8.7 din 2 comentarii

St Anton am Arlberg, Tirol, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
Hotel Karl Schranz, St Anton am Arlberg

Hotel Karl Schranz

St Anton am Arlberg, Tirol, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Despre St Anton am ArlbergPrezentare si poze St Anton am Arlberg

St Anton am Arlberg

St. Anton între grupele montane Verwall şi Lechtal, la pasul Arlberg, a vă oferă tot ceea ce aveţi nevoie pentru un concediu la schi perfect: cazare confortabilă şi variată - de la pensiuni cu mic dejun până la hoteluri de toate categoriile. În plus St. Anton îşi atrage vizitatorii nu doar cu 306 km de pârtii cu toate gradele de dificultate, ci şi cu o zonă de pietoni pentru plimbări şi cumpărături. Oferta de petrecere a timpului liber este largă: un exemplu bun este noul centru SPA. Legendar este Après-Ski-ul în St. Anton: Posibilităţile de petrecere sunt numeroase şi puteţi chiar de după-amiaza devreme asculta muzică în unul din multele baruri.

Recomandari turistice pentru St Anton am Arlberg

Après-Ski-ul în St. Anton este legendar: Deja de la ora 15 publicul internaţional începe distracţia! La alegere vă stau multe locale, cum ar fi "Krazy Kanguruh" sau "Heustadl" - care vă invită deja la coborâre să intraţi şi să ciocniţi un pahar, la lumina ultimelor raze de soare. Nu pierdeţi ocazia unei vizite la „Mooserwirt“ - Après-Ski cu statut de cult! După-amiaza agitaţia se mută în zona pietonală, zona de plimbare a St. Anton, cu multe magazine elegante, cafenele comode şi restaurante. La 2.100 m vă aşteaptă „Galzig Verwallstube“ cel mai "înalt" restaurant din Austria! Seara vă aşteaptă distracţie în diversele baruri, pub-uri şi discoteci. Un îndrăgit loc de pornire pentru dans şi petrecere este „Kandahar“ - unde atmosfera ideală este asigurată de DJ intrenaţionali şi cocktail-uriuri delicioase. Cei care vor mai degrabă ceva relaxant, pot profita de piscina acoperită - cu o mare zonă Wellness. O atracţie specială este derdeluşul de 4,4 km cu o diferenţă de altitudine de 500 m. Pentru excursii de descoperire a naturii puteţi alege fie o drumeţie fie o plimbare cu săniile trase de cai.

Intrebari frecvente despre St Anton am Arlberg

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din St Anton am Arlberg?

Hotel Arlberg, Hotel Tirolerhof, Hotel Karl Schranz sunt cele mai populare hoteluri din St Anton am Arlberg

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din St Anton am Arlberg?

Hotel Arlberg, Hotel Tirolerhof, Hotel Karl Schranz sunt cele mai apreciate hoteluri din St Anton am Arlberg ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din St Anton am Arlberg.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din St Anton am Arlberg?

Hotel Tirolerhof sunt cele mai apreciate hoteluri din St Anton am Arlberg ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din St Anton am Arlberg.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din St Anton am Arlberg?

Hotel Arlberg, Hotel Tirolerhof, Hotel Karl Schranz sunt cele mai apreciate hoteluri din St Anton am Arlberg ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din St Anton am Arlberg.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din St Anton am Arlberg?

Hotel Arlberg, Hotel Tirolerhof sunt hoteluri din St Anton am Arlberg ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din St Anton am Arlberg.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din St Anton am Arlberg?

Hotel Tirolerhof sunt hoteluri din St Anton am Arlberg ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii St Anton am Arlberg?

Hotel Tirolerhof sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din St Anton am Arlberg. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din St Anton am Arlberg.