Craciun Niederau, Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Craciun× (3 oferte, 131.6EUR - 173.8EUR)
Harmony Hotel Harfenwirt, Niederau

Harmony Hotel Harfenwirt

Niederau, Tirol, Austria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport
Simmerlwirt, Niederau

Simmerlwirt

Niederau, Tirol, Austria

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport
Hotel Sonnschein, Niederau

Hotel Sonnschein

Niederau, Tirol, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Despre NiederauPrezentare si poze Niederau

Niederau

Niederau este situat la cca. 824 m altitudine, la intrarea în vale şi la doar circa 7 km de Wörgl, cel mai apropiat oraş. La marginea Alpilor Kitzbühel şi la poalele Markbachjoch (1.500 m) acest sat tipic tirolez stabileşte standardul pentru comoditate şi linişte pentru concediile la schi. Biserica cu turnul tipic ascuţit domină orizontul satului unde sporturile de iarnă sunt acasă din 1947. Aşezarea vă va convinge şi prin preţurile bune şi prin farmecul său tradiţional şi romantic.
Oferta de activităţi de agrement este ideală pentru familii şi este completată de oferta gastronomică variată şi foarte gustoasă. Din centru pleacă mai multe instalaţii către domeniul schiabil iar cu skibus-ul gratuit ajungeţi fără probleme şi la celelalte pârtii din Wildschönau.

Recomandari turistice pentru Niederau

Après-Ski-ul în Wildschönau este pregătit pentru toate tupurile de turist, Refugii tradiţionale situate frumos şi alte staţii în domeniul schiabil sau în vale vă aşteaptă la un pahar. Adrese bune pentru revenirea de pârtii sunt de exemplu "Bobo’s-Heustadl-Bar", chiar lângă staţia de vale a instalaţiei Markbachjochbahn sau "Gruttn-Bar" la staşia de vale a instalaţiei Schatzbergbahn. Dacă preferaţi varianta mai liniştită şi romantică puteţi face o plimbare cu trenul-aventură plin "Tunelul Misterios", cu torţe şi vin fiert după căderea întunericului. Ideală pentru toată familia este o seară de săniuş pe unul din derdeluşele Wildschönauer sau o plimbare cu rachetele de zăpadă prin fermecătoarele peisaje de iarnă ale Hochtals. Seara vă aşteaptă numeroase restaurante şi alte localuri gastronomice cu specialităţi tiroleze. Petrecăreţilor le stau la dispoziţie baruri, pub-uri şi discoteci - unele chiar cu muzică live - unde puteţi petrece până târziu în noapte. Cu "Nightliner" ajungeţi acasă fără probleme şi după o seară plină.

Intrebari frecvente despre Niederau

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Niederau?

Harmony Hotel Harfenwirt, Simmerlwirt, Hotel Sonnschein sunt cele mai populare hoteluri din Niederau

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Niederau?

Harmony Hotel Harfenwirt, Simmerlwirt sunt cele mai apreciate hoteluri din Niederau ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Niederau.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Niederau?

Harmony Hotel Harfenwirt, Simmerlwirt, Hotel Sonnschein sunt cele mai apreciate hoteluri din Niederau ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Niederau.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Niederau?

Simmerlwirt, Hotel Sonnschein sunt cele mai apreciate hoteluri din Niederau cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Niederau.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Niederau?

Simmerlwirt sunt hoteluri din Niederau ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Niederau.