Craciun Kirchberg, Alpii Kitzbuhel Tirol Austria iarna 2020
Filtre: Categorie: Craciun× (1 oferte, 83.8EUR - 83.8EUR)
Alpen Gluck Hotel Kirchberger Hof, Kirchberg

Alpen Gluck Hotel Kirchberger Hof

Kirchberg, Alpii Kitzbuhel Tirol, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Despre KirchbergPrezentare si poze Kirchberg

Kirchberg

Foarte romantic, în centrul Alpilor Kitzbühel, este situată localitatea Kirchberg, la 837 m altitudine. Poate fi numită "sora mai mică a Kitzbühel“, deşi în ceea ce priveşte posibilităţile de cazare nu se lasă cu nimic mai prejos. Centrul localităţii este foarte frumos şi fără mult trafic. O mică zonă pentru pietoni vă invită la după-amiezi liniştite la cumpărături. Cei care doresc să profite odată de stilul de viaţa unic din Kitzbühel, nu trebuie să piardă ocazia unei excursii în această localitate!
În special pentru familii şi începători o destinaţie ideală iar cu noua instalaţie 3S cu legături perfecte la domeniile schiabile ale Jochberg şi Pass Thurn.

Recomandari turistice pentru Kirchberg

După o zi frumoasă de schi, puteţi începe distracţia... Chiar dacă Kirchberg nu este atât de cunoscut pentru Après-Ski, ca vecina sa Kitzbühel, nu se pune problema de plictiseală! De asta au grijă numeroase discoteci, baruri şi Pubs. O recomandare specială merită Pub-ul „Londoner“, adesea cu muzică live. După pofta inimii se poate dansa şi la „Kuhstall“. Bineînţeles că vă recomandăm de asemenea câteva ore de Après-Ski în Kitzbühel, cu Prosecco ! Dacă doriţi ceva mai liniştit puteţi petrece seara la o masă bună, puteţi alege fie specialităţi tipic tiroleze fie ale bucătăriei internaţionale. În timpul zilei puteţi folosi derdeluşul de 3,5 km Rodelbahn la Gaisberg, participa la excursii sau face câteva piruete la patinoar. În plus este posibilă practicarea a Nordic Walking, săniuş în nocturnă, parapanta, tenis de sală, Squash sau vă puteţi plimba cu săniile trase de cai. Sau, dacă preferaţi diversitatea, bucuraţi-vă de parcul acvatic Aquarena din Kitzbühel! Masaje şi tobogane sunt doar două din serviciile care vă stau la dispoziţie.

Intrebari frecvente despre Kirchberg

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kirchberg?

Alpen Gluck Hotel Kirchberger Hof sunt cele mai populare hoteluri din Kirchberg

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Kirchberg?

Alpen Gluck Hotel Kirchberger Hof sunt cele mai apreciate hoteluri din Kirchberg ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Kirchberg.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Kirchberg?

Alpen Gluck Hotel Kirchberger Hof sunt cele mai apreciate hoteluri din Kirchberg ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Kirchberg.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Kirchberg?

Alpen Gluck Hotel Kirchberger Hof sunt hoteluri din Kirchberg ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Kirchberg.

Care sunt hotelurile aproape de partiile de ski din Kirchberg?

Alpen Gluck Hotel Kirchberger Hof sunt hoteluri printre cele mai apreciate hoteluri aproape de partia de ski din Kirchberg. Mai multe hoteluri aproape de partiile de ski din Kirchberg.