Craciun Fusch Am Großglockner, Zell Am See Salzburg Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Craciun× (1 oferte, 110.3EUR - 110.3EUR)

Afiseaza harta
Hotel Cafe Restaurant Wasserfall , Fusch Am Großglockner

Hotel Cafe Restaurant Wasserfall

   Scor 9.4 din 1 comentarii

Fusch Am Großglockner, Zell am See Salzburg, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Despre Fusch Am GroßglocknerPrezentare si poze Fusch Am Großglockner

Fusch Am Großglockner

În centrul Parcului Naţional "Hohe Tauern", în Landul Salzburg veţi găsi aşezarea Fusch am Großglockner, o staţiune modernă care cu toate acestea şi-a păstrat farmecul tradiţional. Ca loc de trecere important în Alpi Fusch este punctul de pornire al renumite străzi Hochalpenstraße. În plus Fusch este o staţiune balneară renumită a Landului Salzburg. Cu cunoscutele izvoare Fürstenquellen Fusch asigură porţiunea necesară de refacere. Distracţie pe plăci şi multe activităţi promit legăturile dintre diverse domenii schiabile. Recomandăm în mod special domeniul schiabil glaciar de la Kitzsteinhorn, pe care îl puteţi accesa din învecinatul Kaprun.

Recomandari turistice pentru Fusch Am Großglockner

După o zi pe schiuri vă stau la dispoziţie numeroase localuri de Après-Ski în întrega zonă. Un debut liniştit îl puteţi face la micile refugii din domeniul schiabil Schmittenhöhe. Après-Fun vă aşteaptă de exemplu la "Parasol" în faţa Centrului "Alpincenter" pe Kitzsteinhorn: buna dispoziţie este aici prectic de la sine înţeleasă! Mai târziu aveţi posibilitaeta de a încheia ziua în unul din restaurante. Diversele trasee pentru drumeţii vă permit să exploraţi natura înconjurătoare idilică.

Intrebari frecvente despre Fusch Am Großglockner

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Fusch Am Großglockner?

Hotel Cafe Restaurant Wasserfall sunt cele mai populare hoteluri din Fusch Am Großglockner

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Fusch Am Großglockner?

Hotel Cafe Restaurant Wasserfall sunt cele mai apreciate hoteluri din Fusch Am Großglockner ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Fusch Am Großglockner.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Fusch Am Großglockner?

Hotel Cafe Restaurant Wasserfall sunt cele mai apreciate hoteluri din Fusch Am Großglockner ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Fusch Am Großglockner.