Craciun Fugen Zillertal, Zillertal Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Craciun× (2 oferte, 266.3EUR - 390.6EUR)

Afiseaza harta
Aktiv Und Wellnesshotel Kohlerhof, Fugen Zillertal

Aktiv Und Wellnesshotel Kohlerhof

   Scor 9.6 din 1 comentarii

Fugen Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport
Hotel Elisabeth, Fugen Zillertal

Hotel Elisabeth

   Scor 9.7 din 1 comentarii

Fugen Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Despre Fugen ZillertalPrezentare si poze Fugen Zillertal

Fugen Zillertal

Fügen este cea mai mare şi cea mai cunoscută staţiune din partea superioară a văii Ziller şi este compusă din două centre. Cântecul de Crăciun "Silent Night" îşi are originea aici şi numeroasele capele şi biserici, muzeul regional, fabrica de brânză-muzeu - printre multe, multe alte oferte - conferă staţiunii multe şi diverse faţete. În străduţele înguste ale centrului vechi, cu numeroasele sale magazine, restaurante şi cafenele, puteţi petrece o după-amiază plăcută, cu skibus-ul gratuit ajungeţi fără probleme la staţiile de vale ale instalaţiei "Spieljochbahn" şi "Hochfügen-Hochzillertal".
Cei care mai au ceva energie de consumat şi seara găsesc numeroase posibilităţi, atât la staţiile de vale cât şi în staţiune. Refugii romantice, baruri animate sau hanuri confortabile ... nu lipseşte nimic! Posibilităţile oferite pentru ocuparea timpului liber includ patinoare, derdeluşuri, caleşti pentru plimbări romantice şi drumeţii. O posibilitate specială sunt băile termale "Erlebnistherme Zillertal", cu diverse tobogane de apă, bazine pentru copii şi bebeluşi şi o zonă modernă de spa şi saună.

Recomandari turistice pentru Fugen Zillertal

In comparaţie cu alte localităţi, relativ liniştite, în Zillertal, Fügen este "the place to be". Mici cabane pentru gustări, în stil tradiţional, vă aşteaptă, de exemplu pe coborârea de la Spieljoch. Odată ajunşi în vale, puteţi profita de Après-Ski-ul: distracţie, dans şi flirt cât se poate, întâi pe terase şi în baruri, apoi petrecerea se mută in cluburi şi discoteci. Cei care cu toate acestea nu vor să se despartă de schiuri, poate profita pur şi simplu de pârtiile cu nocturnă! Dacă după schi vreti să continuaţi sportiv vă stau la dispoziţie piscine, centre fitnesscenter şi zone wellness. În plus în Fügen se află termele „Erlebnistherme Zillertal“ cu tobogan cu 134 m lungime, bazine speciale şi zone de saună. Pentru relaxare puteţi face o drumeţie sau o plimbare cu sania trasă de cai.

Intrebari frecvente despre Fugen Zillertal

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Fugen Zillertal?

Aktiv Und Wellnesshotel Kohlerhof, Hotel Elisabeth sunt cele mai populare hoteluri din Fugen Zillertal

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Fugen Zillertal?

Aktiv Und Wellnesshotel Kohlerhof, Hotel Elisabeth sunt cele mai apreciate hoteluri din Fugen Zillertal ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Fugen Zillertal.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Fugen Zillertal?

Aktiv Und Wellnesshotel Kohlerhof, Hotel Elisabeth sunt cele mai apreciate hoteluri din Fugen Zillertal ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Fugen Zillertal.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Fugen Zillertal?

Aktiv Und Wellnesshotel Kohlerhof, Hotel Elisabeth sunt cele mai apreciate hoteluri din Fugen Zillertal ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Fugen Zillertal.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Fugen Zillertal?

Aktiv Und Wellnesshotel Kohlerhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Fugen Zillertal cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Fugen Zillertal.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Fugen Zillertal?

Aktiv Und Wellnesshotel Kohlerhof, Hotel Elisabeth sunt hoteluri din Fugen Zillertal ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Fugen Zillertal.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Fugen Zillertal?

Aktiv Und Wellnesshotel Kohlerhof sunt hoteluri din Fugen Zillertal ce au acces gratuit la internet