Craciun Bad Hofgastein, Valea Gastein Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Craciun× (2 oferte, 200.8EUR - 244.2EUR)

Afiseaza harta
Hotel Norica, Bad Hofgastein

Hotel Norica

   Scor 8.8 din 3 comentarii

Bad Hofgastein, Valea Gastein, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
Johannesbad Hotel St. Georg, Bad Hofgastein

Johannesbad Hotel St. Georg

   Scor 9.6 din 1 comentarii

Bad Hofgastein, Valea Gastein, Austria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Avion (01.01 - 31.12.2021)
  • Fara transport

Despre Bad HofgasteinPrezentare si poze Bad Hofgastein

Bad Hofgastein

Bad Hofgastein (857 m) este situat în centrul văii Gastein. Centrul historic şi frumoasa zonă pietonală vă oferă nu doar posibilităţi de cumpărături, este şi împânzită de hoteluri cu tradiţie bogată, care vă aşteaptă la rândul lor nu doar cu multă ospitalitate ci şi băi termale proprii. Bad Hofgastein vă va fermeca în mod special datorită Alpen Therme: 6 băi termale şi parcuri termale, diverse tipuri de saună şi un lac montan propriu aşteaptă aici vizita dumneavoastră! Oferta este completată de numeroasele posibilităţi de activităţi sportive şi de agrement. Bad Hofgastein este alegerea ideală pentru cei care caută în acelaşi timp o staţiune dedicată spoturilor de iarnă şi un concediu de refacere!

Recomandari turistice pentru Bad Hofgastein

De pe pârtie la distracţie - Bad Hofgastein nu se lasă mai prejos! Direct lângă pârtii vă aşteaptă numeroase localuri, iar în staţiune nu este mai mică oferta, discotecile şi barurile vă stau la dispoziţie până târziu în noapte - o recomandare specială meritând „Sky Bar“, care este situat chiar deasupra termelor şi vă oferă astfel pe lângă delicioase cocktailuri şi o panoramă impresionantă. De dansat puteţi dansa la discotecile „Diskostadl“ pe când posibilitatea de a reîncărca bateriile pentru ziua următoare vă aşteaptă la unul din numeroasele restaurante locale. Dacă ceea ce vă interesează este atmosfera electrizantă a unui cazinou - în Bad Gastein aveţi şi acestă posibilitate. Relaxare vă promit cele două complexe termale, Alpen Therme, cele mai moderne oaze de refacere şi sănătate din întreaga Europă. De-a lungul zilei puteţi profita de oferta largă de activităţi, cum ar fi derdeluş (chiar cu nocturnă fie în Bad Gastein, Bad Hofgastein sau Dorfgastein), ice-stock, drumeţii sau patinaj sau face o excursie cu caracter istoric la Burg Klammstein la intrarea văii, care adăposteşte o expoziţie pe tema dezvoltării Burg-ului - dar şi vizite ghidate cu "fantome" pentru cei mici.

Intrebari frecvente despre Bad Hofgastein

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Bad Hofgastein?

Hotel Norica, Johannesbad Hotel St. Georg sunt cele mai populare hoteluri din Bad Hofgastein

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Bad Hofgastein?

Hotel Norica, Johannesbad Hotel St. Georg sunt cele mai apreciate hoteluri din Bad Hofgastein ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Bad Hofgastein.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Bad Hofgastein?

Hotel Norica, Johannesbad Hotel St. Georg sunt cele mai apreciate hoteluri din Bad Hofgastein ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Bad Hofgastein.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Bad Hofgastein?

Hotel Norica, Johannesbad Hotel St. Georg sunt cele mai apreciate hoteluri din Bad Hofgastein ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Bad Hofgastein.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Bad Hofgastein?

Hotel Norica sunt cele mai apreciate hoteluri din Bad Hofgastein cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Bad Hofgastein.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Bad Hofgastein?

Hotel Norica sunt hoteluri din Bad Hofgastein ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Bad Hofgastein.