City Break Fusch An Der Glocknerstraße, Zell Am See Salzburg Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: City break× (1 oferte, 169.5EUR - 169.5EUR)
Feriendorf Ponyhof, Fusch An Der Glocknerstraße

Feriendorf Ponyhof  

Fusch An Der Glocknerstraße, Zell am See Salzburg, Austria

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Despre Fusch An Der GlocknerstraßePrezentare si poze Fusch An Der Glocknerstraße

Fusch An Der Glocknerstraße

Informaţii generale
Natura rezervă Fusch o Gloßglocknerstrasse der minciuni 805 m deasupra mării nivel şi are 800 de locuitori. Poarta de acces la Großglockner este cunoscut ca "Großglockner Hochalpenstraße', construit între 1930 și 1935. În fiecare an, peste un milion de vizitatori face 'Glocknerstrasse' o destinaţie excursie statutului extradordinary. Fusch este bogat în plante și animale, în special în zona 'Kaiser-Franz-Josefs-Höhe', unde poate fi văzut marmots. Variat de puncte de interes, plachete informaţii şi educativ plimbări însoţească vizitatorul la vârfurile munţilor. Într-adevăr confortabilul, pensiile frumoase micul dejun, pensiuni rustice sau holidaying la o fermă, invita turist să leneviţi în această staţiune tradiţionale de vacanţă şi de sănătate.

Intrebari frecvente despre Fusch An Der Glocknerstraße

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Fusch An Der Glocknerstraße?

Feriendorf Ponyhof sunt cele mai populare hoteluri din Fusch An Der Glocknerstraße

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Fusch An Der Glocknerstraße?

Feriendorf Ponyhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Fusch An Der Glocknerstraße ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Fusch An Der Glocknerstraße.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Fusch An Der Glocknerstraße?

Feriendorf Ponyhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Fusch An Der Glocknerstraße ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Fusch An Der Glocknerstraße.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Fusch An Der Glocknerstraße?

Feriendorf Ponyhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Fusch An Der Glocknerstraße ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Fusch An Der Glocknerstraße.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Fusch An Der Glocknerstraße?

Feriendorf Ponyhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Fusch An Der Glocknerstraße cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Fusch An Der Glocknerstraße.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Fusch An Der Glocknerstraße?

Feriendorf Ponyhof sunt hoteluri din Fusch An Der Glocknerstraße ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Fusch An Der Glocknerstraße.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Fusch An Der Glocknerstraße?

Feriendorf Ponyhof sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Fusch An Der Glocknerstraße. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Fusch An Der Glocknerstraße.

Care sunt hotelurile aproape de partiile de ski din Fusch An Der Glocknerstraße?

Feriendorf Ponyhof sunt hoteluri printre cele mai apreciate hoteluri aproape de partia de ski din Fusch An Der Glocknerstraße. Mai multe hoteluri aproape de partiile de ski din Fusch An Der Glocknerstraße.