Oferte Cazare Brandnertal Austria iarna 2020
(0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Despre Brandnertal

Brandnertal

Cu doar 528 locuitori, idilicul Bürserberg (871 m altitudine) este cea mai mică localitate din
Brandnertal. Datorită expunerii sale însorite în centrul văii și platoului Tschengla situat la 1250
m altitudine, Bürserberg devine un paradis al odihnei și savurării timpului liber. Indiferent dacă alegeți schiurile sau o plimbare pe jos, veți descoperi cu siguranță un peisaj de vis. Platoul de înălțime oferă cu priveliștea sa de 360° asupra celor cinci văi și a incredibilelor
ansamblurilor monolitice din Bürserberg, presupuse locuri de cult străvechi - cascade înghețate și cășăriile din Alpe Rona, o îmbinare superbă între natura romantică și tradițiile locului. O atracție deosebită a locului, atât vara cât și iarna, o constituie Anton "Husky Toni" Kuttner, cu cei 19 câini de sanie ai săi, de la mic la mare, care fac posibilă o experiență inedită.

Oferte Brandnertal

Brandnertal, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din regiunea Brandnertal sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Austria si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Brandnertal pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Brandnertal sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Brandnertal oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Brandnertal garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Brandnertal va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Brandnertal Austria iarna 2020 - 2021 - Alege oferta si rezerva acum online prin DirectBooking.ro. Cele mai Bune Preturi!