Oferte cazare Axams, Innsbruck Tirol Austria iarna 2020
(5 oferte, 74.2EUR - 74.2EUR)
Hotel Kogele, Axams

Hotel Kogele

Axams, Innsbruck Tirol, Austria

  • Fara transport
  Hotel Olympia, Axams

  Hotel Olympia

  Axams, Innsbruck Tirol, Austria

   • Fara transport
   C M B, Axams

   C M B

   Axams, Innsbruck Tirol, Austria

    • Fara transport

    Despre AxamsPrezentare si poze Axams

    Axams

    Axams este situat în inima Tirolului, la numai 10 km de orașul Innsbruck. Termenul celtic "Axams" înseamnă "sat la altitudine", care este, de asemenea, ilustrat în emblema municipiului de către un munte de aur.

    Oferte Axams

    Axams, Innsbruck Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Axams sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Axams pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Axams sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Axams oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Axams garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Axams va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Axams, Innsbruck Tirol, Austria iarna 2020 - 2021 - Alege din 5 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro