Oferte cazare Au, Bregenzerwald Austria iarna 2021
(16 oferte, 105EUR - 105EUR)
Circuit Serbia Un Adevarat Festin Cultural Autocar 2021, Au

Circuit Serbia Un Adevarat Festin Cultural Autocar 2021

Au, Bregenzerwald, Austria

  • Autocar (15.09 - 01.12.2021)
   Date de plecare: 15.09, 27.11
  Circuit Serbia Un Adevarat Festin Cultural Autocar Senior Voyage 2021, Au

  Circuit Serbia Un Adevarat Festin Cultural Autocar Senior Voyage 2021

  Au, Bregenzerwald, Austria

   • Autocar (15.09 - 01.12.2021)
    Date de plecare: 15.09, 27.11
   Adler, Au

   Adler

   Au, Bregenzerwald, Austria

    • Fara transport
    Apart Solaria, Au

    Apart Solaria

    Au, Bregenzerwald, Austria

     • Fara transport
     Haus Alpina, Au

     Haus Alpina

     Au, Bregenzerwald, Austria

      • Fara transport
      Hotel Rössle, Au

      Hotel Rössle

      Au, Bregenzerwald, Austria

       • Fara transport
       Schiff, Au

       Schiff

       Au, Bregenzerwald, Austria

        • Fara transport

        Despre AuPrezentare si poze Au

        Au

        Au este situat în Oberlauf der Bregenzerach la o altitudine de 800 m şi face parte din cele mai importante comunităţi turistice ale Landului. Pe oaspeţi îi aşteaptă în această regiune multe posibilităţi de agrement, în plus multe domenii schiabile, mai mici sau mai mari, trasee de schi fond şi rute de drumeţii. Alte modalităţi sunt de exemplu plimbări cu sănii la lumina lunii, patinoar sau drumeţii la lumina torţelor prin peisajul înzăpezit. Şi restaurantele, localurile gastronomice şi gourmet vă aşteaptă să vă resfeţe cu diverse delicatese.

        Oferte Au

        Au, Bregenzerwald, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

        Partiile de ski din Au sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Au pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Au sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

        Conditiile de zapada sunt excelente in Au oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

        Echipamentul de instalatii pe cablu din Au garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Au va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

        Oferte cazare Au, Bregenzerwald, Austria iarna 2021 - 2022 - Alege din 16 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

        Recomandari turistice pentru Au

        În domeniul schiabil vă aşteaptă numeroase localuri gastronomice cu terase mari şi baruri. Dar şi după coborâre distracţia continuă în vale: Pub-ul "Ski-Inn" este un loc de adunare îndrăgit al schiorilor şi boarderilor şi sâmbăta este şi muzică live. Dacă doriţi să încheiaţi ziua liniştit există multe restaurante deschise care vă aşteaptă cu specialităţi regionale şi internaţionale. dacă în schimb vreţi ceva mai sportiv puteţi alege dintre multele derdeluşe, patinoar, plimbări cu săniile trase de cai sau câini.

        Intrebari frecvente despre Au

        Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Au?

        APPARTMENTS HAUS MONIKA, APART SOLARIA, ALPENHOTEL POST, Hotel Apartments Alpenrose, Circuit Serbia Un Adevarat Festin Cultural Autocar Senior Voyage 2021 sunt cele mai populare hoteluri din Au